У Красному Лучі разгромлено виборчу дільницю

29.10.2012 Криминал
 

Сьогодні з ранку група осіб, які зараз встановлюються, здійснила напад на приміщення виборчої дільниці №440898, яке знаходиться у навчально-виховному комплексі №1 міста Вахрушево (ОВО-108). Приміщенню нанесено значну шкоду.

За даними спостерігача КВУ, який перебував на дільниці до 6-15, голосування та підрахунок голосів відбувався тут цілком спокійно. Отримавши копію протоколу підрахунку голосів, спостерігач КВУ, залишив приміщення. Напад стався приблизно через 15 хвилин.

Згідно копії протоколу підрахунку голосів, яка мається у спостерігача, перемагав на дільниці зі значним відривом Валерій Мошенський, він же, за попередніми даними, випереджає Юрія Тернікова в цілому по виборчому округу. Ймовірне через це ситуація в ОВО-108, яка була під час учорашнього голосування цілком спокійною, пізно вночі та сьогодні з ранку суттєво загострилася. Приблизно в три години ночі спостереженню КВУ прийшлося звертатися до керівництва області у зв’язку з проблемами, які виникли у спостерігачів організації (і у дільничних комісій в цілому) на двох дільницях у Перевальському районі. Але тоді ситуація швидко вирішилася.

За останньою інформацією, протоколи з усіх виборчих дільниць вже доставлені чи перебувають на шляху до ОВК в Красному Лучи.

// Прес-служба ЛОВ КВУ

Распечатать Нашли ошибку?



Комментарии

Реклама на Топе





Архив новостей Луганска





Верьте мне ибо сумасшедшие всегда говорят правду

Наверх

Яндекс.Метрика